Scroll Top

Pro-Skate kamp 2013

Wat waren het een heerlijke twee weken, er werd heel veel geskate door alle deelnemers en ook de leiding. Wij van Pro Skaters zijn redelijk bijgekomen en zijn alweer volop bezig om het volgend jaar weer beter voor elkaar te krijgen. De foto’s van de weken zijn al te bekijken op de facebook pagina en ook een aantal foto’s zijn te bewonderen op www.tacky.nl. De video edit van de eerste week staat al online en van de tweede week zal ook zo snel mogelijk online komen. Door een fout op onze website kunnen we momenteel geen foto’s plaatsen, daarom komt alles op de facebook pagina. 

Ik (Didier Bolk) zou graag de volgende mensen willen bedanken, want zonder jullie is dit kamp nergens. Simon Schuyt, Imara Volk, Keya Hovens, Chantal Ypma, Paul Brunninkhuis, Marthe Hoefsloot, Ziggy Schaap, Paul Spendel, Menno Schoo, Jenoes Venekamp, Marcel Steenbergen, Anita Bolk, Frans Bolk, Joop (bus chauffeur), en onze sponsors:

www.avktimmer-onderhoudsbedrijf.nl                                         Juhroen Skatestore Leiden

t. 06 407 807 06                                                                         www.juhroen.nl

Voorschoten                                                                               Haarlemmerstraat 36

Timmerwerk                                                                                tel: 071 51 45 19 0

Onderhoudswerk           Renovatie

Schilderwerk                  Restauratie

Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.