Scroll Top

FAQs

Wat zijn de data van het skateboardkamp en hoe lang duurt het?

Het skatekamp begint op maandagochtend 22 juli 10:00 uur. Deze ochtend worden de deelnemers gebracht naar de groepsaccommodatie in Goirle. Op vrijdagmiddag 26 juli om 18:00 uur worden de deelnemers weer opgehaald in Goirle.

Welke leeftijdsgroepen zijn welkom op het kamp en zijn er aparte groepen voor beginners en gevorderden?

Het skatekamp is voor ieder niveau voor jongens en meiden van 9 t/m 17 jaar. We delen de groep in kleine groepen in waar we rekening houden met het niveau van de deelnemer.

Wie zijn de begeleiders en wat is hun ervaring met skateboarden en lesgeven aan jongeren?

Onze begeleiders hebben veel ervaring met skateboarden en het lesgeven in het skateboarden aan kinderen. De begeleiders gaan vrijwillig op kamp om hun passie op de deelnemers over te geven.

Hoe ziet een typische dag op het skateboardkamp eruit? Wat voor activiteiten kunnen deelnemers verwachten?

We beginnen dagelijks met een goed ontbijt op de accommodatie. Vanaf hier vertrekken we in onze tourbus naar een skatepark waar we de hele dag zullen skateboarden. Op het skatepark lunchen we samen, er is voldoende fruit en snoep en doen we nog een wedstrijdje of activiteit organiseren. Aan het einde van de middag brengt de tourbus ons terug naar de accommodatie waar het avondeten klaarstaat. Hierna volgt er een avondprogramma.

Hoe duur is het skatecamp?

Het skatecamp kost €539,- en dit is inclusief alles (verblijf, eten, snoep, bus, Camp T-Shirt, enz.). Bij inschrijving dient het hele bedrag betaald te worden.

Hoe werkt het inschrijven?

Inschrijven gaat via onze website. Je kunt hier het kamp in de winkelwagen doen en afrekenen. Het totale bedrag van het kamp bedraagt €539,-. Bij het inschrijven geef je direct alle gegevens op en hierna is de inschrijving compleet. Naar aanloop van het skatekamp ontvang je meer praktische informatie per e-mail.

Mijn kind is niet zo heel goed, vanaf welk niveau kan er deelgenomen worden?

We gaan een hele week lang skateboarden, ervaring is wel gewenst aangezien we een hele week niks anders gaan doen. Handig om in ieder geval te kunnen is op het board kunnen staan, afzetten sturen en in ieder geval een begin te hebben gemaakt met de Ollie. Twijfel je hierover kun je altijd contact met ons opnemen om het een en ander te bespreken.

Wat moeten de deelnemers meenemen?

Het kamp is inclusief alles: vervoer, eten & drinken, snoep, Camp T-Shirt, skatepark entree, enz. Eigenlijk hoef je dus alleen je skateboard, kleding en een goed humeur mee te nemen! Wat je precies moet meenemen hoor je van ons zodra je bent ingeschreven.

Waar slapen de kinderen?

De zomervakantie van 2024 hebben we een groepsaccommodatie in Goirle geregeld. Hier worden de deelnemers gebracht en opgehaald. Iedere nacht slapen we in deze accommodatie waar genoeg ruimte is om te spelen, eten en slapen.

Groepsaccommodatie Activestay Goirle

Mijn kind is vegetarisch of is ergens allergisch voor, wordt hier rekening mee gehouden?

We koken voor een grote groep en vandaar dat het lastig is om met iedereen rekening te kunnen houden, uiteraard houden we rekening met vegetariërs of allergieën. Bij het inschrijven moeten meerdere gegevens worden doorgegeven, vermeld hierbij de eetwensen of allergieën.

Zijn er huurboards en beschermende uitrusting beschikbaar voor deelnemers die hun eigen uitrusting niet hebben?

Het is de bedoeling dat de deelnemers hun eigen skateboard, bescherming en reserve onderdelen meenemen. Wij hebben geen huurboards of bescherming beschikbaar.

Zijn er speciale veiligheidsmaatregelen en protocollen op het kamp

Skateboarden is erg gevoelig voor ongelukken & blessures, dit is niet te voorkomen. Onze begeleiding doet er alles aan om de kinderen op een zo’n veilige manier te laten skateboarden. We raden het aan om bescherming te dragen. De meeste deelnemers skaten thuis meestal zonder bescherming. Het is daarom niet verplicht om bescherming te dragen. We dragen een EHBO tas mee voor de kleine blessures.

Is er een annuleringsbeleid en wat zijn de voorwaarden voor restituties?

Eenmaal ingeschreven voor het kamp zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Als je de inschrijving wilt annulering kan dit per mail bekend gemaakt worden aan ons. Lees hier de Algemene Voorwaarden. Aan de hand van deze annuleringsvoorwaarden zal er een restitutie gemaakt worden. We raden het aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij een reisverzekering.

Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.