FAQs

Hoe duur is het skatecamp?

Het skatecamp kost €419,- en dit is inclusief alles (verblijf, eten, snoep, bus, Camp T-Shirt, enz.). Bij inschrijving dient het hele bedrag betaald te worden.

Hoe werkt het inschrijven?

Inschrijven gaat via onze website. Je kunt hier het kamp in de winkelwagen doen en afrekenen. Het totale bedrag van het kamp bedraagt €419,-. Bij het inschrijven geef je direct alle gegevens op en hierna is de inschrijving compleet. Naar aanloop van het skatekamp ontvang je meer praktische informatie per e-mail.

Mijn kind is niet zo heel goed, vanaf welk niveau kan er deelgenomen worden?

We gaan een hele week lang skateboarden, ervaring is wel gewenst aangezien we een hele week niks anders gaan doen. Handig om in ieder geval te kunnen is op het board kunnen staan, afzetten sturen en in ieder geval een begin te hebben gemaakt met de Ollie. Twijfel je hierover kun je altijd contact met ons opnemen om het een en ander te bespreken.

Wat moeten de deelnemers meenemen?

Het kamp is inclusief alles: vervoer, eten & drinken, snoep, Camp T-Shirt, skatepark entree, enz. Eigenlijk hoef je dus alleen je skateboard, kleding en een goed humeur mee te nemen! Wat je precies moet meenemen hoor je van ons zodra je bent ingeschreven.

Waar slapen de kinderen?

Voor elke kamp week zoeken we de leukste en modernste accommodaties uit waar we verblijven. Deze accommodaties bieden meerdere slaapkamers, voldoende sanitair en een fantastische buitenruimte en omgeving.

Mijn kind is vegetarisch of is ergens allergisch voor, wordt hier rekening mee gehouden?

We koken voor een grote groep en vandaar dat het lastig is om met iedereen rekening te kunnen houden, uiteraard houden we rekening met vegetariërs of allergieën. Bij het inschrijven moeten meerdere gegevens worden doorgegeven, vermeld hierbij de eetwensen of allergieën.