FAQs

Hoe duur is het skatecamp?

Het skatecamp kost €349,- en dit is inclusief alles (verblijf, eten, snoep, bus, Camp T-Shirt, enz.). Bij inschrijving betaal je €50,- inschrijfkosten en in juni moet het overige bedrag van €299,- overgemaakt worden.

Hoe werkt het inschrijven?

Inschrijven gaat via onze website. Je kunt hier het kamp in de winkelwagen doen en afrekenen. Het totale bedrag van het kamp bedraagt €349,-. Bij inschrijving betaal je €50,- inschrijfkosten en deze zijn niet-restitueerbaar, de overige €299,- moet in juni per bankoverschrijving overgemaakt worden. Hiervan ontvang je uiteraard een mail. Na het afrekenen ontvang je binnen een aantal dagen meer informatie via de mail.

Mijn kind is niet zo heel goed, vanaf welk niveau kan er deelgenomen worden?

We gaan een hele week lang skateboarden, ervaring is wel gewenst aangezien we een hele week niks anders gaan doen. Handig om in ieder geval te kunnen is op het board kunnen staan, afzetten sturen en in ieder geval een begin te hebben gemaakt met de Ollie. Twijfel je hierover kun je altijd contact met ons opnemen om het een en ander te bespreken.

Wat moeten de deelnemers meenemen?

Het kamp is inclusief alles: vervoer, eten & drinken, snoep, Camp T-Shirt, skatepark entree, enz. Eigenlijk hoef je dus alleen je skateboard, kleding en een goed humeur mee te nemen!

Waar slapen de kinderen?

De groepsaccommodaties waar we verblijven zijn nog niet definitief. Zodra dit bekend is wordt dat hier vermeld.

Mijn kind is vegetarisch of is ergens allergisch voor, wordt hier rekening mee gehouden?

We koken voor een grote groep en vandaar dat het lastig is om met iedereen rekening te kunnen houden, uiteraard houden we rekening met vegetariërs of allergieën. Na het inschrijven moeten meerdere gegevens worden doorgegeven via de mail, vermeld hierbij de eetwensen of allergieën.