FAQs

Ik wil het kamp in 2021 boeken, hoe gaan jullie om met het Coronavirus en de inschrijfkosten?

In 2020 heeft het skatekamp niet kunnen plaatsvinden doordat het Coronavirus ons dit niet toeliet. Uiteraard is het lastig plannen met zo’n virus maar hebben we er toch voor gekozen om in 2021 door te gaan. De maatregelen voor kinderen onder 18 jaar zijn minder zwaar en daarnaast hopen we dat de zomervakantie in 2021 weer ‘normaal’ zal zijn.

Alle deelnemers van 2020 zijn verplaatst naar 2021 zonder extra bijkomende kosten en met elke deelnemer zijn afspraken gemaakt. Als je na 1 november 2020 hebt ingeschreven gelden de volgende voorwaarde. Mocht het skatekamp niet door kunnen gaan wordt je inschrijving meegenomen naar een andere datum of kun je ervoor kiezen om de inschrijfkosten te laten terugstorten. Als je er zelf voor kiest om het kamp te annuleren gelden de normale Algemene Voorwaarde.

Gaat het skatecamp 2020 door ivm met het Covid-19 virus?

We zijn helaas door de huidige omstandigheden en maatregelen genoodzaakt om het kamp van komende zomer te verplaatsen naar 2021. Met alle deelnemers is contact opgenomen. We zien jullie graag in 2021 terug!

Hoe duur is het skatecamp?

Het skatecamp kost €369,- en dit is inclusief alles (verblijf, eten, snoep, bus, Camp T-Shirt, enz.). Bij inschrijving betaal je €50,- inschrijfkosten en in juni moet het overige bedrag van €319,- overgemaakt worden.

Hoe werkt het inschrijven?

Inschrijven gaat via onze website. Je kunt hier het kamp in de winkelwagen doen en afrekenen. Het totale bedrag van het kamp bedraagt €369,-. Bij inschrijving betaal je €50,- inschrijfkosten en deze zijn niet-restitueerbaar, de overige €319,- moet in juni per bankoverschrijving overgemaakt worden. Hiervan ontvang je uiteraard een mail. Na het afrekenen ontvang je binnen een aantal dagen meer informatie via de mail.

Mijn kind is niet zo heel goed, vanaf welk niveau kan er deelgenomen worden?

We gaan een hele week lang skateboarden, ervaring is wel gewenst aangezien we een hele week niks anders gaan doen. Handig om in ieder geval te kunnen is op het board kunnen staan, afzetten sturen en in ieder geval een begin te hebben gemaakt met de Ollie. Twijfel je hierover kun je altijd contact met ons opnemen om het een en ander te bespreken.

Wat moeten de deelnemers meenemen?

Het kamp is inclusief alles: vervoer, eten & drinken, snoep, Camp T-Shirt, skatepark entree, enz. Eigenlijk hoef je dus alleen je skateboard, kleding en een goed humeur mee te nemen! Wat je precies moet meenemen hoor je van ons zodra je bent ingeschreven.

Waar slapen de kinderen?

We verblijven bij de In de Bandert groepsaccommodatie in Echt. Deze splinternieuwe accommodatie biedt meerdere slaapkamers, voldoende sanitair en een fantastische buitenruimte en omgeving.

Mijn kind is vegetarisch of is ergens allergisch voor, wordt hier rekening mee gehouden?

We koken voor een grote groep en vandaar dat het lastig is om met iedereen rekening te kunnen houden, uiteraard houden we rekening met vegetariërs of allergieën. Na het inschrijven moeten meerdere gegevens worden doorgegeven via de mail, vermeld hierbij de eetwensen of allergieën.